TRAIART vă propune o ofertă inedită de „art team building” prin care compania dumneavoastră poate deveni pentru câteva ore un spaţiu motivaţional dedicat artei şi creativităţii. Cu siguranţă că după o zi de muncă orice angajat îşi doreşte să se relaxeze. Poate face acest lucru întâlnindu-se online sau offline cu prietenii, mergând la un spectacol sau ieşind la o plimbare. Dar se poate relaxa şi altfel: încercând arta şi implicându-se într-o activitate exclusiv offline: modelarea lutului.

Consolidarea echipei prin artă este o experienţă magică care poate motiva şi inspira angajatii companiei dumneavoastră, ajutându-i să evadeze din rutina cotidiană.

 Activitățile sunt susţinute de sculptorul Traian Marcu, absolvent al Universităţii de Artă din Bucureşti, doctorand în arte vizuale, cu o bogată experienţă pedagogică şi 6 ani de practică în oferirea de cursuri de modelaj, asistat de Dana Popescu artist vizual, trainer și expert în comunicare, mediere și dezvoltarea echipei. 

Prin deprinderea unor abilităţi şi a unor tehnici de exprimare artistică, precum şi prin lucrările finite realizate la sfârşitul fiecărei şedinţe, pe lângă relaxare, modelajul în lut va aduce angajaţilor dumneavoastră şi alte beneficii cum ar fi:

  • dezvoltarea imaginaţiei şi explorarea limitelor creativității;
  • dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a
  • îmbunătățirea inteligenţei spaţio-vizuale (a vedea, a gândi tridimensional, a privi din toate unghiurile o problemă);
  • dezvoltarea abilităţilor de rezolvare a problemelor precum și a abilităților de orientare spre obiective; 
  • creşterea încrederii în propriile forţe şi oferirea unei perspective originale asupra resurselor personale; 
  • sentimentul de împlinire şi satisfacţia realizării unei lucrări cu propriile mâini;
  • diminuarea stresului şi creşterea performanţei;
Costul pentru o echipă de 10 persoane, 6 sedințe a câte 3 ore este de 4500 lei. În acest preţ sunt incluse lutul, instrumentele de modelaj şi un album digital cu 50 de fotografii.