Cursuri copii

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-şi petrece offline cât mai mult timp, dă-i ocazia de a se familiariza cu tehnica modelării în lut. 

Beneficii: 
- dezvoltarea inteligenţei spaţiale; 
- creşterea încrederii în propriile mâini; 
- manifestarea creativităţii;
- stimularea curiozităţii; 
- evadarea din lumea calculatorului; 
- cunoaşterea limbajului plastic specific modelajului (forma, volumul, jocul gol-plin, ritmul, armonia, proporţiile)Cursuri adulți

Modelajul în lut îţi oferă oportunitatea de a descoperi artistul din tine şi de a-ţi explora limitele creativităţii. Copil fiind, poate ai mai încercat acest lucru în aventurile tale ludice cu un boţ de plastilină. Ce zici de o întoarcere a ta, adultul grăbit şi obosit, la paradisul plin de miracole al copilăriei? 

TraiarT te invită să TRAIeşti prin ARTă şi te provoacă la un joc offline, jocul cu lutul. Un joc care te scoate din rutina cotidiană şi îţi aduce prospeţime, încredere în abilităţile tale de a fi propria schimbare şi de schimba astfel lumea. Pleci acasă cu cel puţin cinci obiecte din lut, realizate de/cu mâinile tale.

Galerie foto 

La cursurile noastre poţi învăţa să trăieşti prin artă şi să creezi obiecte din lut cu care să-ţi decorezi casa sau pe care să le faci cadou celor dragi !

Iată aici o foarte mică parte din ce au făcut cursanții noștri în ultimii ani ...